Greeploze vacuumlade 14 cm hoog voor het professioneel vacumeren van levensmiddelen.Langer houdbaar: opslag en portioneren van levensmiddelenIntensieve smaakbeleving: levensmiddelen marinerenVoorbereiden van levensmiddelen voor sous-vide kokenEenvoudige omgang: touch-bediening en volledig uittrekbaarEenvoudig openen van de lade: Push2open
UITVOERINGlade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor het vacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnen bereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG (combi-)stoomovens)door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk te portioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur en structuurbeschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is om vloeistoffen mee te vacumerenFUNCTIESdrie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel- niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten)- niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereide producten)- niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees droge producten)drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken: van makkelijk te openen totstevig dichtdrie externe vacuümniveaus voor het vacumeren van bewaarboxen, wijnflessenBEDIENINGtouch panelaan/uit knopinstelling vacuümniveauinstelling sealing niveauVEILIGHEIDdubbel raam in de klep van de vacuümmachineBIJZONDERHEDENperfect voor het:- marineren- portioneren- bewaren- hersluiten- vacumeren voor sous-vide kokenperfect te combineren met een of meerdere apparaten uit de ATAG MAGNA-lijnTOEBEHORENexterne vacuümslangTECHNISCHE SPECIFICATIESaansluitwaarde: 320 W
SPECIFICATIESGeschikt voor montage direct onder een compacte stoomoven of blast-chiller met een hoogte van 45 cm. Beide items passen in een standaard diafragma van 60 cmMaximaal laadgewicht 15kg (binnenlade) / 85kg (boven de lade)AanraakbedieningPush pull mechanisme (geen handvat)4 niveaus van vacuüm in zakken: gevoelig, behoud sous-videReseal-functieChef-functie: compressie, decompressie3 niveaus van afdichting: delicaat, gemiddeld, maximaal3 niveaus van vacuüm in containers: delicaat, gemiddeld, maximaalAutomatische cyclus ontvochtigingspompVacuümsensor met nauwkeurigheid van 10 mbarNetto inhoud: 6,5 literACCESSOIRES INBEGREPEN:50 zakken voor voedselbehoud50 zakken voor sous-vide kokenNominaal vermogen: 230 W
EIGENSCHAPPEN 6TH SENSE UltraVacuüm: een sensordie het vacuümniveau meet en oxidatieminimaliseert van het voedsel zodat hetlanger houdbaar blijft Speciale vacüum functies (marinade,rijping en infusie) 2-fasig afsluitsysteem: garandeert eenoptimale thermische sluiting 4 sets van 25 vacuümzakken inbegrepen Touch bediening Glazen deksel Stabilisatiesysteem Aantal gradaties van afsluiting: 3 Vacuüm kookniveaus: 3 Capaciteit: 6,9 L Maximaal vacuüm kookniveau: 99,9% Verwijderbare afsluitbar (lengte: 262mm) Telescopische rails Nauwkeurigheid van de sensor: 10 mbar Eenvoudig te openen met "push-push"openingssysteem Aansluitvermogen: 240 WAFMETINGEN Afmetingen (HxBxD): 143x572x553 mm Nismaat (HxBxD): 150x560x595 mm
UITVOERINGlade met geïntegreerd vacumeer mechanisme voor hetvacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnenbereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG(combi-)stoomovens)door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk teportioneren, langer houdbaar, met behoud van kleur enstructuurbeschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is omvloeistoffen mee te vacumerenFUNCTIESdrie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel- niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten)- niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereideproducten)- niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees drogeproducten)drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken; vanmakkelijk te openen tot stevig dichtdrie externe vacuümniveaus voor het vacumeren vanbewaarboxen, wijnflessenBEDIENINGtouch panelaan/uit knopinstelling vacuüm niveauinstelling sealing niveauVEILIGHEIDdubbel raam in de klep van de vacuümmachineBIJZONDERHEDENperfect voor het:- marineren- portioneren- bewaren- hersluiten- vacumeren voor sous-vide kokenTOEBEHORENexterne vacuümslang
Greeploze vacuumlade 14 cm hoog voor het professioneel vacumeren van levensmiddelen.Langer houdbaar: opslag en portioneren van levensmiddelenIntensieve smaakbeleving: levensmiddelen marinerenVoorbereiden van levensmiddelen voor sous-vide kokenEenvoudige omgang: touch-bediening en volledig uittrekbaarEenvoudig openen van de lade: Push2open
UITVOERING lade met geïntegreerd vacumeermechanisme voor hetvacumeren van voedsel, om vervolgens sous-vide te kunnenbereiden (middels speciale sous-vide stand op de ATAG(combi-)stoomovens) door deze vacumeertechniek is voedsel makkelijk teportioneren en langer houdbaar met behoud van kleur enstructuur beschikt over een vacuümkamer die ook geschikt is omvloeistoffen mee te vacumerenFuncties drie vacuümniveaus voor verschillende types van voedsel- niveau 1: kwetsbare producten (brood, zacht fruit/groenten)- niveau 2: zachte producten (vloeistoffen, vis, voorbereideproducten)- niveau 3: stevige producten (stevige groenten, vlees drogeproducten) drie sealing niveaus voor het sluiten van de zakken: vanmakkelijk te openen tot stevig dicht drie externe vacuümniveaus voor het vacumeren vanbewaarboxen, wijnflessenBEDIENING touch panel aan/uit knop instelling vacuümniveau instelling sealing niveau Push-2-openVEILIGHEID dubbel raam in de klep van de vacuümmachineBIJZONDERHEDEN perfect voor het:- marineren- portioneren- bewaren- hersluiten- vacumeren voor sous-vide kokenTOEBEHOREN externe vacuümslangTECHNISCHE SPECIFICATIES aansluitwaarde: 320 W
€ 2.399,00
Deze website maakt gebruik van cookies om de best mogelijke ervaring te waarborgen. Meer informatie...